OBESIO SE SAMOHRANI OTAC ČETVORO DECE! Neviđena tuga, iza sebe je ostavio TRI SINA I ĆERKU, troje ih je maloletno!

Autor: Republika

Svet

01.01.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo samoubistvo dogodilo se tri sata pre ponoći, a nesrećni čovek je, kako prenose mediji, živeo u teškoj bedi i imao je zdravstvene probleme.

OBESIO SE SAMOHRANI OTAC ČETVORO DECE! Neviđena tuga, iza sebe je ostavio TRI SINA I ĆERKU, troje ih je maloletno!

Foto: Tanjug/AP

Policija je na mestu tragedija samo konstatovala smrt čoveka/Ilustracija

Tragedija kakva se ne pamti zadelila je sinoć tri sata pre ponoći mesto Ljubić kod Viteza, gde je samoubistvo vešanjem počinio Huso Patković (48), samohrani otac četvoro dece.

Kako je rekao portparol MUP Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić, policiji je sinoć u 21.05 sati prijavljeno da je muškarac H. P. (1973) počinio samoubistvo vešanjem, prenosi Srpskainfo.

- Na lice mesta odmah su izašli pripadnici MUP, a u saradnji s kantonalnim tužiocem i radi se na dokumentovanju ovog slučaja - rekao je Hodžić.

Meštani Ljubića u šoku su nakon što se proširila ta tragična vest. Umesto slavlja, tuga je u novogodišnjoj noći okovala ne samo to mesto, nego i celu vitešku opštinu, piše Avaz, prenosi Blic. 

Prema prvim informacijama, nesrećnog čoveka obešenog je pronašao njegov sin. Troje od četvero dece koja su ostala iza Huse Patkovića je maloletno.

Inače, za Patkoviće je ranije organizovano više humanitarnih akcija, jer su živeli u teškim uslovima, a Huso je imao zdravstvenih poteškoća. Dobri ljudi su 2020. napravili porodici napravili novu kuću, jer je ona u kojoj su stanovali bila potpuno neuslovna.

Iza nesrećnog čoveka ostala su tri sina i ćerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading