ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ NAJAVIO OSTAVKU: Evo pod kojim uslovima i kad se povlači sadašnja Vlada Crne Gore

Autor:

Svet

27.12.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se predloženi budžet za 2022. godinu ne pokaže održivim do juna, Vlada će podneti ostavku, izjavio je večeras premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ NAJAVIO OSTAVKU: Evo pod kojim uslovima i kad se povlači sadašnja Vlada Crne Gore

Foto: youtube.com/printscreen

- Ako bude usvojen budžet kakav smo mi predložili, a ne kakav neko kroji, ako ovo ne bude tačno, Vlada će podneti ostavku u junu jer do tada će se videti proces da li je ovo održivo - poručio je Krivokapić RTCG.

Rekao je i da ne vidi razlog zašto Vlada ne bi preživela januar, kako je to ocenio predsednik Crne Gore Milo Ðukanović.

Krivokapić je istakao da garantuje da će 1. februara minimalna zarada biti 450 evra, a prosečna plata 700, ako se usvoji budžet koji je predložila Vlada.

Naveo je i da "Crna Gora danas nema korupcije u vrhu", i da, što je najznačajnije, nema ni nepotozma "koji je bio karakteristika u ranijem vremenskom periodu".

Dodao je da ovu Vladu od prethodnih razlikuje drugačiji pristup.

- Pristup u kojem nema zamena, nego očekujemo promene, pristup u kome idemo na rezultat, a ne na fotelje, pristup u kojem je u centru svih zbivanja građanin a ne tajkun, u kojem idemo na to da je opšte dobro važnije od privatnog džepa - poručio je Krivokapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading