NARANDŽASTI METEOALARM: Upozorenje zbog jakog do olujnog vetra, mogući PREKIDI U SNABDEVANJU ELEKTRIČNOM ENERGIJOM!

Autor: Republika

Svet

25.12.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na području Banjaluke i Bihaća danas je na snazi narandžasti meteoalarm zbog jakog do olujnog vetra, objavio je Federalni hidrometeorološki zavod.

NARANDŽASTI METEOALARM: Upozorenje zbog jakog do olujnog vetra, mogući PREKIDI U SNABDEVANJU ELEKTRIČNOM ENERGIJOM!

Foto: Tanjug/AP

Na području regije Banjaluka očekuje se vetar sa udarima od preko 60 kilometara na čas, a u višim predelima i preko 70 kilometara na čas, a u Bihaću udari vetra od 50 do 70 kilometara na čas, prenosi Srpskainfo.

Građanima se preporučuje da budu spremni na smetnje, strukturalna oštećenja i rizik za povrede od iščupanih stabala i krhotina koje nosi vetar.

Iz Zavoda napominju da su mogući prekidi u snadbevanju električnom energijom, kao i da treba preduzeti mere opreza i pratiti vremensku prognozu.

Republika

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

 

 

Jak do olujni vetar sa udarima od 50 do 60 kilometara na čas očekuje se i na području Foče, Trebinja i Višegrada.

Na području Tuzle, Sarajeva i Livna očekuju se udari vetra između 40 i 60 kilometara na čas, Mostara između 40 i 50 kilometara na čas, a Prijedora od preko 40 kilometara na čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading