MILOVI BATINAŠI POCEPALI GLAVU ČOVEKU, KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE! Maskirani su mu upali u dvorište nakon što je DPS doživeo NOVI PORAZ! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

24.12.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stranka Demokratska Crna Gora optužila je batinaše bliske crnogorkom predsedniku Milu Đukanoviću i njenogoj partiji, DPS, da su isprebijali člana njihovog Opštinskog odbora Petnjica i to nakon što su izgubili na ponovljenom glasanju u Radmancima.

MILOVI BATINAŠI POCEPALI GLAVU ČOVEKU, KRV ŠIKLJALA NA SVE STRANE! Maskirani su mu upali u dvorište nakon što je DPS doživeo NOVI PORAZ! (FOTO)

Foto: TANJUG/ SLUZBA ZA INFORMISANJE PREDSEDNIKA CRNE GORE, Facebook/Demokrate - Demokratska Crna Gora

Sledbenici Mila Đukanovića naneli ozbiljne povrede Isadu

Isad Muratović, član Opštinskog odbora Petnjica stranke Demokratska Crna Gora, brutalno je pretučen nakon što je u dvorište njegove kuće upala grupa maskiranih izgrednika i bukvalno mu udarcima pocepala glavu

Napad se dogodio neposredno nakon što je na ponovljenom glasanju u Radmancima Demokratska partija socijalista (DPS), Mila Đukanovića, izgubila jedan mandat, a Isad je u Petnjici poznat kao veliki protivnik te stranke. Demokrate su zato optužile upravo batinaše bliske Milu za najnoviji napad, objaviviši na svojoj stranici fotografije unakaženog Muratovića. 

 

 

Prema navodima Muratovića, koji je žrtva ovog kukavičkog nedela, radi se o politički motivisanom napadu, sprovedenom od strane grupe ljudi bliske prethodnom režimu i njegovim paradržavnim obaveštajnim službama. Ovakav mučki, kukavički i njima svojstven način političkog delovanja, neće nas uplašiti i zaustaviti da oslobodimo svakog čoveka i svaki grad od kriminalnih pipaka bivšeg režima oličenih u liku i delu bivše vlasti i njihovih kriminalnih hordi - objavljeno je na stranici Demokrata. 

 

 

Prema njihovim navodima, kriminalcima i političkim kukavicama bivšeg režima se poručuje da je njihovo vreme prošlo i da će odgovarati za sva nedela koja su godinama činili nad političkim neistomišljenicima.

- Ova država će pružiti zaštitu svakom čoveku od ovakvih i sličnih pokušaja zastrašivanja i adekvatno kazniti počinioce ovih gnusnih, kukavičkih nedela - navele su još Demokrate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading