BRAT I SESTRA SE ZALEDILI OD ŠOKA! Otvorili sanduk i umesto majke Ivanke zatekli nešto zbog čega su se umalo onesvestili

Autor: Republika

Svet

21.12.2021

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat i sestra Ivan Čukljek i Branka Pikutić iz hrvatskog sela Belca kraj Zaboka, ostali su zaleđeni kada su ugledali da se u sanduku u kojem je trebalo da bude sahranjena njihova majka, nalazi druga žena.

BRAT I SESTRA SE ZALEDILI OD ŠOKA! Otvorili sanduk i umesto majke Ivanke zatekli nešto zbog čega su se umalo onesvestili

Foto: Public

Ovaj incident dogodio se 2014. godine, ali i dalje izaziva šok i nevericu kako u Hrvatskoj, tako i u regionu.

Kad smo u mrtvačnici otvorili kovčeg, zamalo smo se onesvestili. Unutra nije bila naša majka nego nepoznata žena –  šokirano su prepričali brat i sestra.

Majku je trebalo da sahrane na obližnjem groblju, a brat i sestra su ranije došli u mrtvačnicu kako bi se poslednji put pozdravili sa njom.

Sreća je da je sestra želela da otvorimo sanduk. Da nije, pokopali bismo i oplakivali neku drugu ženu. Naša majka ima oko 80 kilograma, a žena u kovčegu imala je upola manje. Sanduk je bio naš, ali u njemu je bila žena obučena u odeću naše majke – ispričao je brat.

Njih dvoje su alarmirali sve zaposlene u bolnici, ali su odatle dobili informaciju da se pokojna Ivanka Čukljek ne nalazi kod nih, kao i da nemaju nijednu mrtvu ženu u svojoj mrtvačnici.

Nakon ovog skandala, ubrzo je obaveštena i policija koja je otkrila da se pokojna Ivanka nalazi u mestu Mihovljan u sanduku Katice Plukavec. Budući da njena porodica nije otvarala sanduk, sve dok ih policija nije kontaktirala, nisu ni znali za zamenu.

U šoku sam. Samo želim da dobijem telo svoje majke i da je sahranim – rekao je tada Branko Plukavec ispred mrtvačnice zabočke bolnice, u koju su dovežene obe pokojnice i gde je svaka staviljena u pravi sanduk.

(Republika/podravski.hr)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading