NE STIŠAVA SE POLITIČKI RAT U CRNOJ GORI! Mandić: Krivokapićeva vlada da podnese ostavku, nema podršku većine!

Autor:

Svet

18.12.2021

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Zdravka Krivokapića trebalo bi da podnese ostavku jer nema podršku većine u Skupštini Crne Gore, izjavio je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić.

NE STIŠAVA SE POLITIČKI RAT U CRNOJ GORI! Mandić: Krivokapićeva vlada da podnese ostavku, nema podršku većine!

Foto: Printscreen/B92

Nakon izjave evropskog zvaničnika Miroslava Lajčaka da Vlada nema većinu u Skupštini i da je to veliki problem, Mandić je istakao da se "jasno zaključuje ono što svako zna u Crnoj Gori".

- Pošto neki ovdašnji politički subjekti uvažavaju samo stavove i glas međunarodnih partnera, verujemo da su čuli i ovu poruku Brisela - rekao je Mandić.

Iz Demokratske narodne partije (DNP), članice DF-a saopšteno je da će poslanici ove stranke glasati za interpelacije o nepoverenju ministrima inostranih poslova Đorđu Raduloviću, poljoprivrede Aleksandru Stijoviću i prosvete Vesni Bratić, prenosi Blic.

Iz ove stranke su dodali da će potpisati svaku inicijativu o interpelaciji za ministra prostornog uređenja Ratka Mitrovića.

- Nakon što su kadrovi DNP-a već eliminisani iz Monteputa, Uprave za šume, Barske plovidbe i desetine drugih odbora i sistema, ostaje nam da konstatujemo da ovakvoj Vladi nije potrebna podrška poslanika DNP-a, i da ćemo se u skladu s tim i ponašati prilikom predstojećih glasanja u Skupštini - navodi se u saopštenju DNP-a.

Iz Socijalističke narodne partije (SNP) poručili su da premijer treba da podnese ostavku jer je postao kamen o vratu države.

Oni su naveli da se u svim normalnim demokratskim državama nikada ne bi moglo desiti da na čelu izvršne vlasti bude čovjek koji uživa podršku svega nekoliko poslanika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading