OVO JE NJEGOŠ, OTAC PETORO DECE KOJI JE IZBODEN U KAFANI! Objavljena prva fotografija nesrećnog čoveka, umirao je nadomak kuće!

Autor: Republika

Svet

16.12.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegoš M. preminuo je u bolnici usled zadobijenih povreda, a iza sebe je ostavio suprugu i petoro dece.

OVO JE NJEGOŠ, OTAC PETORO DECE KOJI JE IZBODEN U KAFANI! Objavljena prva fotografija nesrećnog čoveka, umirao je nadomak kuće!

Foto: printscreen/facebook

Njegoš M. je umro nakon što mu je nož zariven u grudi

Crnogorski mediji došli su do fotografije nesrećnog Njegoša M. (40) iz prigradskog naselja Budimlja nadomak Berana, koji je u utorak uveče brutalno izboden u kafani nedaleko od kuće gde je živeo sa suprugom i petoro dece. 

Preminuo je ubrzo potom u Urgentnom centru Opšte bolnice u Beranama, a policija je uhapsila ubicu

- Zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, na licu mesta je slobode lišen Davor S. (33) iz Berana - saopštila je Uprava policije, prenose Novosti.  

Prema navodima iz medija, veruje se da je u ulici Budimlja u jednom ugostiteljskom objektu najpre došlo do fizičkog konflikta između dvojice muškaraca, nakon čega je Davor izvadio nož i nasrnuo na Njegoša.

- Izbo je čoveka u predelu grudi. Dalje policijsko–tužilačke mere i radnje su u toku - saopštila je policija nakon krvave tuče u kojoj je, kako se priča, u sredu oko 20.20 časova učestvovalo više osoba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading