PALE TEŠKE REČI! Pupovac odgovorio Milanoviću: Za mene on nije predsednik, pametuje o stvarima o kojima treba da ćuti

Autor: Republika

Svet

08.12.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Pupovac održao je konferenciju na medije na kojoj se osvrnuo na Zorana Milanovića za kojeg navodi kako ga ne smatra predsjednikom.

PALE TEŠKE REČI! Pupovac odgovorio Milanoviću: Za mene on nije predsednik, pametuje o stvarima o kojima treba da ćuti

Foto: Tanjug/D. Seničar, M. Milivojevic

- Za mene je to mesto prazno. Tamo se uselio neko ko ne zna kako se ponaša predsednik, kako se čuva dostojanstvo zemlje, nacije i ono što mu je sveta dužnost, a to je stabilan ustavni poredak, mir u zemlji, tolerancija, odsustvo vređanja i mržnje u zemlji. Takvog predsednika mi ovoga trenutka nemamo - kazao je Pupovac.

Vezano uz Milanovićeve izjave o Srebrenici, Pupovac kaže: "Čuli smo njegove izjave i u Jasenovcu, čovek se naprosto igra, pametuje o stvarima nad kojima pametan čovek šuti". 

- Ne zna kako se čuva dostojanstvo zemlje, nacije i ono što mu je sveta dužnost, a to je stabilan ustavan poredak, mir u zemlji, tolerancija, odsustvo vrijeđanja i mržnje u zemlji - kaže Pupovac

Podsetimo, Milanović je juče u posetu Slavoniji kazao kako "Pupovac usred Sabora drži lekcije".

- To radi samo zato što je kupljen da diže ruke, primerice za Hrvoj Šipek. Nemoralan je onaj koji to toleriše, to je Plenković. On mi kaže, veliki državnik, da bi trebao biti pametniji. Razmišljam i imam stav. Niko mi neće začepiti usta, govorimo o stvarima koje nas opterećuju, boriću se protiv manipulatora i sitnih duša, jedino im je zajedničko da vole parazitirati, a to su ovi iz Sarajeva i Pupovac. On je kao džuboks, koliko ubaciš kovanica, toliko i dobiješ - rekao je juče.

(Republika/Večernji List)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading