KAKVA GROZOTA! Stariji Plavljanin odveo kući DEVOJČICU (14) da mu bude DRUGA ŽENA! GODINU DANA ŽIVI SA DETETOM, REAGOVALA POLICIJA!

Autor:

Svet

26.11.2021

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju je po prijavi policije u Plavu razmotrilo slučaj četrnaestogodišnje devojčice koju je, kako se sumnja, stariji Plavljanin odveo kod sebe kao drugu ženu.

KAKVA GROZOTA! Stariji Plavljanin odveo kući DEVOJČICU (14) da mu bude DRUGA ŽENA! GODINU DANA ŽIVI SA DETETOM, REAGOVALA POLICIJA!

Foto: Profimedia

Nasilje

Slučaj je prijavila baba devojčice, a policija je protiv Plavljanina podnela krivičnu prijavu za delo vanbračna zajednica sa maloletnim licem.

Sa devojčicom su razgovarali psiholog i socijalni radnik, a ona im je potvrdila da već više od godinu dana živi s tim čovekom.

- Nakon što je proučila slučaj, državni tužilac u VDT-u u Bijelom Polju Ljubinka Madžgalj prosledila je predmet Osnovnom tužilaštvu u Plavu kako bi se utvrdila stvarna nadležnost u ovom slučaju. Za sada je sve u nadležnosti osnovnog tužioca, a ako se utvrdi da ima elemenata iz naše nadležnosti, mi ćemo pravovremeno reagovati i preuzeti slučaj - kazao je portparol Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju Hasan Lukač.

Kako se nezvanično saznaje, urađen je i lekarski pregled devojčice i sada se čeka kakav će stav po ovom pitanju zauzeti VDT.

Devojčica duže od godinu dana živi kod osumnjičenog Plavljanina, a i sada se nalazi kod njega. Kada je došla imala je svega 13 godina, a nedavno je napunila 14.

Javnost u Plavu je uznemirena zbog ovog slučaja o kojem je policija obaveštena tek pre 15 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading