RAMA PONOVO PROVOCIRA! Hoće da stvori veliku Albaniju: Ako me pitate da li će se desiti, ja kažem "da"

Autor: Republika

Svet

26.11.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da bi glasao za ujedinjenje Albanije i Kosova u slučaju da se održava referendum o toj temi.

RAMA PONOVO PROVOCIRA! Hoće da stvori veliku Albaniju: Ako me pitate da li će se desiti, ja kažem "da"

Foto: youtube.com/Tanjug News Agency official

On je to rekao na konferenciji za novinare nakon zajedničke sednice vlada Prištine i Tirane u Elbasanu, odgovarajući na pitanje kako bi glasao da se sada održava referendum, prenosi ABC njuz.

Da li je to pitanje ili provokacija? Ako me hipotetički pitate o referendumu o ujedinjenju Albanije sa Kosovom, otvoreno bih glasao za. Ako me pitate da li će se to desiti, kada i kako, ali da će se održati jednog dana, ja kažem "da" - rekao je Rama.

Kako je rekao, on smatra da će do tog referenduma doći jednog dana, ali ne zna kada i kako.

Oni koji u javnosti pričaju o velikoj Albaniji, kažem im da se gatarama ne sudi da su gatare. Ako bih bacio čini, a u ovom slučaju ih bacam maštom, kažem da će se to desiti - rekao je Rama.

(Republika/Telegraf)

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Akai

26.11.2021 19:42

Stvarno nisam upucen koliko ima dole siptara, ispunite mu zelju i sve ih posaljite u albaniju/namerno malo slovo/ i gotova prica . Isto kao i sa Sarajevom sto su im dosli raznorazni divljaci , dosli divlji oterali pitome.