BOLESNO! Hrvati likuju na društvenim mrežama zbog eksplozije u Beogradu (FOTO)

Autor:

Svet

23.11.2021

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U magacinu fabrike "EdePro" u kojoj je došlo do stravične eksplozije u Leštanima nalazilo se 500 raketa sa po 30 kilograma raketnog goriva", saopštio je komandant vatrogasno-spasilačke brigade Beograd Miloš Majstorović. Dok cela Srbija žali za poginulima i povređenima, u susednoj Hrvatskoj na društvenim mrežama se raduju.

BOLESNO! Hrvati likuju na društvenim mrežama zbog eksplozije u Beogradu (FOTO)

Foto: E-Stock

Dolaskom na lice mesta, kako je objasnio, ustanovljeno je da je došlo do eksplozije u magacinu površine od 240 metara kvadratnih u kom je sve to bilo uskladišteno.

U ovom trenutku vatrogasci spasioci stabilizovali su situaciju i obavljaju pretragu terena - rekao je on.

Poginulo je dvoje, a povređeno 16 osoba.

Neverovatno. Bolesno. Morbidno... Kako drugačije nazvati sve one koji su na hrvatskim portalima na vest o eksploziji kod Beograda ostavljali komentare.

Republika

Foto: Printscreen

 

Za nepun sat po objavi informacije da je dvoje mrtvih, a najmanje 15 povređenih ređala su se sledeća zapažanja čitalaca 24 sata.hr:

Republika

Foto: Printscreen

 

"Baci bombu, goni bandu", "Stići će vas naša ruka i u Srbiji", "Na Beograd, na Beograd!", "A dobro... Srbi su u pitanju", "Sudiće vam bojovnici iz Čavoglava"... "Ajmo smajlićiiiii".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jana

23.11.2021 20:11

Meni je njih mao, bolesni su. Bolesnom se neruga.