HOROR U BIH NAUK ZA SVE: Zalepila flastere protiv bolova - PA UMRLA

Autor:

Svet

18.12.2017

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnike Zenice šokirala je nesvakidašnja smrt njihove sugrađanke koja je preminula zbog prekomerene upotrebe flastera protiv bolova.

RepublikaFoto: pixabay.com
Prekomerna doza bez konsultacije sa lekarom se kobno završila

Sanela Ibraković umrla je prethodnog vikenda nakon što je na telo zalepila četiri flastera za ublažavanje bolova, a Dnevni avaz piše da je imala problema s kičmom.

- Dugo smo se poznavali i pamtim da je imala česte bolove u kičmi. Deca joj žive u inostranstvu i navodno je baš od njih dobila te flastere. Verovatno su bolovi bili nepodnošljivi pa je odlučila da zalepi četiri flastera odjednom - rekao je Sanelin poznanik iz Zenice.

Telo nesrećne Sanele pronađeno je njenom stanu i poslato je na obdukciju, a na njemu nije bilo tragova nasilja niti znakova samoubistva.

- Žrtva je flastere koristila na svoju ruku, bez nalaza i preporuke lekara. Doza leka u tim flasterima bila je puno veća od dozvoljene jer se sme koristiti samo jedan, a preminula je stavila čak četiri - rekla je Azra Alić, portparolka Tužilaštva ZDK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading