Dečaka tražili tri dana, našli ga POLUŽIVOG!

Autor: Republika

Svet

15.12.2017

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak (14), koji je pre tri dana proglašen nestalim, pao je u petak ujutru oko 7.30 sati s krova školske sportske dvorane u Goli kod Koprivnice.

RepublikaFoto: youtube.com/PodravskiTV
Krov sa kojeg je pao dečak

Njegovo zapomaganje čulo je osoblje škole koje ga je našlo na krovu kotlarnice na koji je pao s mnogo višeg krova dvorane.

Kako se uopšte popeo i šta je tamo radio nije poznato. Na video-snimcima i fotografijama vidi se mnogo viši zaobljeni krov dvorane i, s desne strane, niži krov kotlarnice.

Budući da je zapomagao i tražio pomoć, a nije mogao da ustane, pozvali su hitnu pomoć i vatrogasce koji su ga skinuli s krova. Hitno je prevezen u koprivničku Opštu bolnicu. Težine povreda zasad nisu poznate.

Dečak je, inače, još 12. decembra proglašen nestalim iz grada Ivanca u Varaždinskoj županiji.

- Još dok je ovde pohađao školu, zbog porodičnih problema njime se bavila socijalna služba. Posle je, koliko znamo, bio u Ivancu. Ali, šta je radio na krovu dvorane, nije mi jasno - rekao je jedan od zaposlenih u Osnovnoj školi Gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading