HAOS NA EKONOMSKOM FAKULTETU U SPLITU! Uhapsili ženu zato što nije htela da stavi masku! (VIDEO)

Autor:

Svet

29.10.2021

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Ekonomskom fakultetu u Splitu policija je ženi stavila lisice i privela je u stanicu zato što je odbila da stavi masku i da se identifikuje, a prilikom privođenja je pružala otpor.

Republika

Foto: printskrin

Hapšenje žene na Ekonomskom fakultetu u Splitu

 

Do incidenta je došlo juče, saopštila je splitska policija i navela da je žena uprkos upozorenjima odbila da stavi masku, da izađe iz zgrade fakulteta i da se se legitimiše, prenosi Index.hr.

 

 

S obzirom na to da je žena bila istrajna u svojoj nameri i ignorisala policiju nad njom su, kažu, primenjena sredstva prisile, tako što su joj stavljene lisice, a onda je privedena u policijsku stanicu.

 

Pritom je, navode, žena pružala aktivan otpor tako što je odbijala da joj se stave lisice, pala je na pod i nastavila da se opire.

U policijskom saopštenju se navodi da je žena nakon privođenja na rukama i na nogama imala vidljive ogrebotine, pa je pozvana Hitna pomoć.

Pošto je utvrđen identitet žene, policija je protiv nje podigla prekršajnu prijavu zbog ugrožavanja građana zaraznom bolešću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading