U MUKAMA UMRO I PETOGODIŠNJI DEČAK POSLE POŽARA U BRČKOM! Broj žrtava porastao na sedam, organi su mu otkazalii jedan za drugim, NAGUTAO SE UGLJEN MONOKSIDA!

Autor: Republika

Svet

25.10.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujuća tragedija koja se dogodila u subotu ujutru u Brčkom u RS i u kojoj je život na licu mesta izgubilo šest osoba, među kojima dvoje dece, odnela je još jednu žrtvu.

Foto: Printscreen/RTV Hit

Bilans žrtava jezivog požara u Brčkom porastao na sedam 

Petogodišnji dečak sedma je žrtva stravičnog požara koji se u subotu dogodio u privatnoj kući u naselju Suljagića sokak u mestu Brčko u Republici Srpskoj.

On se dva dana borio za život u Kliničkom centru u Tuzli, ali i pored napora lekara da mu pomognu, mališanu su jedan za drugim otkazivali organi. Kako je rečeno iz te medicinske ustanove, u njegovom telu se našla izuzetno visoka količina ugljen monoksida, te je praktično usled trovanja imao veoma male šanse da preživi.      

- Preminuo je nakon ponoći. Nije mogao da se izbori uprkos naporima lekara - kazala je portparolka tuzlanske bolnice Ersija Aščerić Mujedinović.

Podsetimo, vatra je u subotu odmah usmrtila šest od 11 članova porodice koja je tamo živela. Među njima je, takođe, bilo dvoje dece. Povređeno je još osam osoba, među kojima je bilo sedmoro mališana. Šestoro njih i jedna odrasla osoba bili su lakše povređeni i nakon lekarske pomoći pušteni su iz bolnice. 

Iz Tužilaštva distrikta Brčko saopštili su kako je nakon sprovedene istrage utvrđeno da su sve poginule osobe preminule zbog udisanja ugljen monoksida. Nisu pronađeni nikakvi dokazi koji bi ukazivali na to da je požar podmetnut, pa se pretpostavlja kako je vatru prouzrokovala neka od sveća koje su služile za rasvetu jer u kući siromašne porodice nije bilo električne energije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading