ŽESTOKE REAKCIJE NA SKANDALOZAN PRILOG GRADSKE RTV PODGORICA! Poreski obveznici da obrate posebnu pažnju!

Autor:

Svet

24.10.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska televizija u Podgorici objavila je skandalozan komentar u kom se na najgori mogući način vređaju pravoslavni vernici koji pripadaju Mitropoliji crnogorsko-primorskoj i optužuju za pljačke i ubistva.

Republika

Foto: printskirn/tviter

Spikerka Mirka Dević je pročitala skandaloznu vest

Spikerka Dnevnika Mirka Dević na Gradskoj TV, čitajući tekst sa takozvanog "idiota”, targetirala je vernike SPC, odnosno Mitropolije Crnogorsko-primorske kao "saučesnike" u ubistvu Ljubiše Mrdaka u Nikšiću, dok je od razbojnika branio novac namijenjen penzijama.


Politikokolog Feđa Pavlović je za Sputnjik komentarisao na sledeći način prilog na Gradskoj televiziji.

- Iskoristio bih priliku da ukažem na jedan podatak koji bi podgoričkim poreskim obveznicima mogao biti interesantan. Naime, prema Pravilniku o sistematizaciji koji je usvojen 31. maja ove godine, novoosnovana RTV Podgorica ima 68 zaposlenih, čije se zarade, razume se, isplaćuju iz gradskog budžeta. Poređenja radi, u Službi zaštite i spašavanje Glavnog grada zaposleno je ukupno 72 vatrogasaca, uključujući komandira Službe, rukovodioca i dvojicu šefova. Pa nek nam naredni požar na Gorici ugase novinari RTV Podgorica - komentarisao je Pavlović ironično za Sputnjik izjavu na Dnevniku Gradske televizije.

Slaven Radunović, funkcioner DF-a je komentarisao da su "ova televizija i njen dnevnik slika i prilika boraca za zavrtanje Crne Gore na pravi put”.

- Ovako Darko Šuković, Ivan Vuković i kompanija pravdaju trošenje novca svih građana Podgorice, namenjen pružanju servisnih informacija. Nadam se da će reagovati neke od nevladinih organizacija koje se bave ovakvim primerima fašizma i primitivizma finansiranog javnog servisa. Ne samo reagovati, već isto prijaviti nadležnom organu. Jer, zar ne, to im je posao - istakao je Radunović  komentarišući uvodni tekst subotnjeg Dnevnika Gradske televizije i dodao:

- Naš posao, nas koji se bavimo politikom, jeste da ove relikte 1948. pobrišemo s političke scene i gurnemo u istoriju, sve sa omiljenim im Brozom, Đilasom, Jovom Kapičićem i Veljkom Milatovićem.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading