NASTAVLJA SE HAJKA, BOSANCI NAPALI VUČIĆA: Zajedno s Hrvatima napravio političko LUDILO, a Dodik je samo IZVOĐAČ radova!

Autor:

Svet

23.10.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šemsudin Mehmedović, poslanik SDA u Predstavničkom domu BiH, objavio je na Fejsbuku objavu u kojoj se navodi da Evropska unija treba da zatraži od predsednika i premijera Hrvatske Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića transkripte sa sastanka sa Miloradom Dodikom iz septembra 2020. godine.

Republika

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Aleksandar Vučić

Njegovu skandaloznu objavu prenosimo u celosti:

"Milanović i Plenković su napravili ovakvo političko ludilo u Bosni zajedno sa Vučićem, a Dodik je samo izvođač radova. Povodom veoma oštre debate u Briselu o situaciji u BiH, zanimljivo je izneti sledeće činjenice:

Koja je uloga promotera vrednosti EU u izgradnji ove situacije u Bosni!?

EU bi trebalo da zatraži od dvojca Milanović-Plenković transkript sa sastanka sa Dodikom u septembru 2020. godine.

Povodom izjava premijera Hrvatske Andreja Plenkovića u kojima govori o zabrinutosti EU zbog Dodikovih poteza i u kojima predstavlja Hrvatsku kao svojevrsnog lidera u rešavanju krize koju vodi Dodik, pozivam hrvatsko rukovodstvo - predsednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića da objave transkripte, ako nisu vrhunska državna tajna, a svakako jesu, sa sastanka njih dvojice odvojeno sa Miloradom Dodikom u septembru 2020.

Podsećam da je ovaj doček bio veliko iznenađenje i izazvao veoma burne reakcije i najavio novi pakt koji podseća na Karađorđevo. Taj sastanak krije tajnu kasnijih događaja i razvoja situacije, nastanka non-pejpera i 'suvereniteta' RS.

Podsećam, Dodika je hrvatski državni vrh prihvatio kao predstavnika srpskog naroda koji je pod američkim sankcijama i koji negira genocid.

Podsećam da je Dodik u Zagreb stigao dan nakon proslave novog srpskog praznika Dana srpskog jedinstva s Vučićem, što je vrlo simboličan potez i od Dodika i od Zagreba."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Memi

23.10.2021 15:36

Šemsudine, telališ samo reda radi. Prvo svoju avliju počisti!

Odgovori 11 2
Zora

23.10.2021 18:10

Uhvatila ih paranoja, ne znaju oni da vode drzavu bez Srba. A od mrznje prema Srbima ne mogu da disu.

Odgovori 16 2
Isus

10.11.2021 11:24

Zaista je zastrašujuća ovolika mržnja muslimana prema srbima, niko ih ne dira niti želi nešto njihovo, a oni bi sve srpsko!