VISOKI FUNKCIONER AGENCIJE ZA BEZBEDNOST CRNE GORE PRONAĐEN MRTAV!

Autor: Republika

Svet

15.10.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši funkcioner Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) Luka Bulatović pronađen je mrtav u jednom stanu, u podgoričkom naselju Momišići, potvrđeno je nezvanično podgoričkim Vijestima.

Foto: youtube.com/Barinfo Tv

Istraga u toku, ilustracija

Prema tim informacijama, najverovatnije je reč o samoubistvu, na šta ukazuje činjenica da je navodno pronađeno oproštajno pismo. Uprkos tome, tim predmetom sada rukovodi Specijalno državno tužilaštvo (SDT).

- Postoji osnovanja sumnja da je počinjeno delo iz naše nadležnosti - rekao je Vijestima sagovornik iz tužilaštva kojim rukovodi Milivoje Katnić.

On nije precizirao o čemu je reč. Uviđaj je u toku. Bulatović je tokom februara u svojstvu građanina davao iskaz u Specijalnom policijskom ođeljenju, a u sklopu istrage SDT-a zbog nezakonitog praćenja i prisluškivanja političara i novinara...

Optužnica u tom slučaju podignuta je protiv doskorašnjeg šefa tajne službe Dejana Peruničića i službenika ANB-a Srđana Pavićevića.

Bulatović je bio dugogodišnji visokopozicionirani operativac službe, a smenjen je nakon dolaska Dejana Vukšića na čelo Agencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading