IZETBEGOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI! Dodik: Nisam zakazivao nikakav sastanak s njim, ne znam šta mu je!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

10.10.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, izjavio je danas da je spreman da razgovara sa bilo kojim domaćim političarem u BiH, ali bez prisustva stranaca.

Republika

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Milorad Dodik

Dodik je istakao da nije tačna tvrdnja lidera SDA Bakira Izetbegovića da je odbio sastanak sa njim.

- Pre dva dana je neko primetio izjavu Izetbegovića, koji je rekao da je odbio sa mnom neki sastanak. To, naravno, nije tačno. Istina je da je u okviru ambasadora Evropske komisije zatraženo da Izetbegović posreduje i organizuje sastanak mene, Izetbegovića i Čovića - rekao je Dodik novinarima u Novoj Topoli kod Gradiške.

Istakao je da pristaje na taj sastanak samo pod uslovom da nema nikoga od stranaca i dodao da je verovatno Izetbegović odbio taj sastanak.

- Ja nisam zakazivao nikakav sastanak. Ja ne znam šta je Izetbegoviću, mada ne bežim od toga da razgovaramo, ali ne u atmosferi, ne u kapacitetu stranaca koji su ovde sve svoje pokazali prema Srbima - rekao je Dodik.

Dodik je ocenio da stranci nisu dobronamerni prema Srbima i Republici Srpskoj, da se, kako je rekao, "ponašaju podsmešljivo i ignorišu sve probleme u vezi sa Ustavnim sudom BiH i visokim predstavnikom".

- Oni i dalje smatraju da trebaju da upravljaju nama. Ja to odbacujem i zato nisam hteo da se u jednom aranžmanu koji kreiraju stranci nađem ni sa kim - naglasio je Dodik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading