HRVAT TUKAO MAJKU ZBOG RAKIJE: Kad mu je rekla da su sve popili, krenuo je da je šamara

Autor:

Svet

06.10.2021

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Josip (33) i njegova majka (57) družili su se u porodičnoj kući u Babinoj Gredi uz domaću rakiju. Ali, kad su sve popili, došlo je do incidenta.

Republika

Foto: Tanjug

Sin tukao majku, Ilustracija

 

Prema nepravosnažnoj presudi, majka se u jednom trenutku obratila sinu: "Hajmo da spavamo, gotovo, više nema rakije", piše Index.hr.

Josip to nije želeo da prihvati. Odmah nakon toga verbalno je napao svoju majku i vređao ju je: "Lažeš, ku***! J**** ti mater", urlao je na majku, pa je onda i fizički nasrnuo na nju.

Prišao joj je i lupio joj je šamar, navodi se u presudi Prekršajnog suda, a majka je u strahu pobegla iz kuće. Komšije su čule viku i galamu pa su o svemu obavestili policiju. Sud je zaključio da je Josip "počinio psihičko i fizičko nasilje u porodici, i to prema majci".

Josip je ovih dana proglašen krivim i osuđen na novčanu kaznu od 1.500 kuna. Ali, kako je te večeri bio uhvaćen i prenoćio je u policijskom pritvoru, što se računa kao dva dana zatvora, kazna mu je smanjena na 900 kuna. Ako je plati u roku od 30 dana od pravosnažnosti presude, ima dodatni popust, pa mora da podmiri samo 600 kuna, pišu hrvatski mediji.

Nije poznato je li se Josip žalio na presudu. Ako nije, ona je već postala pravosnažna i izvršna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading