SVE JE POPADALO, JOŠ SE TRESEM! Splićani pohrlili na društvene mreže isprepadani večerašnjim zemljotresom: IMA LI POVREĐENIH?!

Autor:

Svet

06.10.2021

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalmaciju je danas oko 22 sata pogodio zemljotres, a hrvatski mediji preneli su da se potres snažno osetio na području Splita.

Republika

Foto: pixabay.com

Zemljotres pogodio Dalmaciju, Ilustracija

Večerašnji potres s epicentrom 5.1 po Rihteru jako se osetio na području Splita, a uznemireni građani uveliko ostavljaju komentare na društvenim mrežama.

 


- Sve je popadalo...Još se tresem; Sinj pošteno zatreslo; Bogami i Šoltu - ovo još nisam doživela;  Dobro nas je prodrmalo... - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

- Lučane, Sinj. Zatutnjalo i streslo dobro; Nimalo ugodno; Livno..ovaj je bio baš jak; Ne znam kad sam ovako jak potres zadnji put osetio. Taman kad sam krenuo da spavam - komentari su na EMSC sajtu.

 

 

Komentari se samo nižu, a zabrinuti korisnici su mahom postavljali pitanja ima li povređenih u zemljotresu.

Međutim, još uvek nema informacija o mogućim štetama ili žrtvama potresa.

Podsećamo, Dalmaciju je danas oko 22 sata pogodio zemljotres jačine 4.7 stepeni Rihtera, javlja EMSC. Epicentar je bio oko 40 kilometara od Splita i 19 kilometara jugozapadno od Livna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading