NEVEROVATNI DETALJI ZLOČINA U SPLITU: Zapalio majku jer mu je uzela POSLEDNJU cigaretu?!

Autor:

Svet

06.10.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.V. (60) iz Splita, čije je spaljeno telo pronađeno u stanu na prvom spratu u ulici Mažuranićevo šetalište, najverojatnije je brutalno ubijena zbog cigarete.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Policija, ilustracija

Splitska policija je nadležnom Županijskom državnom sudu podnela kaznenu prijavu protiv njenog 39-godišnjeg sina B.S. (nosi prezime pokojnog oca, a majka svoje devojačko) kojeg sumnjiči za teško ubistvo, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Policijski službenici PU splitsko-dalmatinske završili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom privedenim zbog sumnje da jizvršio kazneno del teško ubistvo iz čl. 111. st. 1. i st. 3. na štetu 60-godišnjakinje. Utvrđena je sumnja da je tokom noći 3. juna 2021. godine u prostorijama stana u ulici Mažuranićevo šetalište u Splitu na okrutan način usmrtio 60-godišnjakinju", stoji u službenom policijskom izveštaju.

U čitavoj ovoj brutalnoj priči još uvek nema službenog opisa šta se zaista događalo u stanu, ali, kako saznaje Slobodna Dalmacija iz pouzdanih izvora, majka i sin u subotu uveče bili su u stanu gledajući televiziju. Oboje su pušači, a u jednom trenutku majci je ponestalo cigareta pa je pitala sina da joj da jednu.

On je verovatno odbio, a ona je onda uzela cigaretu iz njegove kutije, pretpostavlja se da mu je bila poslednja, i otišla je u u toalet da je zapali.

Njega je taj njen postupak toliko razljutio pa je ušao za njom u toalet. Žena je u tom trenutku navodno stajala u kadi okrenuta leđima vratima, a kad je čula da sin ulazi, okrenula se prema njemu. Sin tada, u naletu bijesa, upaljačem je zapalo njenu kosu i odeću, pa je žena od šoka pala u kadu.

On zatim pušta vodu u kadi i odlazi. On je, zatim, popio svoje tablete i otišao na spavanje. Nije poznato da li ju je nečim udario i onesvestio pre nego što ju je zapalio, ali čudno je da žena koja je živa gorela nije ni vikala ni zapomagala jer, prema navodima komšija, niko ništa nije čuo.

Neki su, pak, samo osetili miris zapaljene tkanine, ali nisu znali odakle dolazi.

Obdukcija je, piše Slobodna Dalmacija, pokazala da je uzrok smrti gušenje u kadi punoj vode, odnosno da se žena udavila.

Neke komšije policiji su rekle da su videli 39-godišnjaka u nedelju ujutro, oko 7 sati, kako izlazi iz zgrade i ide do obližnjeg lokala da ''užicka'' neku cigaretu. Nakon toga se vratio u stan i nazvao policiju i Hitnu pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading