JEZIV ZLOČIN U BIJELJINI: Zaklao čoveka, pa mirno otišao da popije kafu!

Autor: Republika

Svet

06.10.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vuković (26), zvani Cigo, izdahnuo je prošle noći od povreda koje je dobio, na više mesta, nožem u centru sela Međaša, kod Bijeljine.

Foto: youtube.com/printscreen

Policija uhapsila osumnjičenog, ilustracija

Vuković, koji je živeo u obližnjim Trnjacima, dogovorio se sa Darkom Ljubojevićem iz Međaša, da se, "u gluvo doba noći“, vide u centru Međaša, kod prodavnice i spomenika palim borcima.

Zbog sumnje da je Vukoviću zadao povrede koje su se ispostavile smrtonosne, jutros je na benzinskoj pumpi, nekoliko časova kasnije, oko 6.30 časova sedeo i mirno pio kafu, prenose Novosti.

Posle povređivanja Vukovića, pobegao je sa mesta događaja. Policija je imala valjane podatke i uspela je vrlo brzo da ga locira i stavi mu lisice na ruke.

Navodno povređeni je imao još toliko snage da posle zadobijenih povreda, pozove hitnu pomoć, koja je stigla,ali je sat vremena kasnije preminuo.Nije mu bilo pomoći i lekari su samo konstatovali smrt.Povrede nožem su bile jezive, snažne i duboke, baš smrtonosno po najvitalnijim delovima tela.

Zašto su se sastali u to doba, šta ih je posvađalo, zbog čega je Ljubojević krenuo tako žestoko prema svom, u najmanju ruku, dobrom poznaniku, samo su neke od tema kojima će se, bez sumnje, pozabaviti istraga koja je počela, čim su ih Hitne službe javili policiji šta se dogodilo.

Uviđaj je uradila ekipa OJT Bijeljina sa tužiocem uz asistenciju policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading