HRVATI HTELI DA LINČUJU MINISTRA ZDRAVLJA: Grupa antivaksera ga napala ispred bolnice

Autor: Republika

Svet

04.10.2021

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko stotina ljudi napalo je jutros hrvatskog ministra zdravlja dr. Vilija Beroša ispred ulaza u KBC Rebro.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Antivakseri napali Vilija Beroša ispred bolnice

Razlog je protestni skup antivaksera koji su protestovali protiv odluke Nacionalnog štaba civilne zaštite da od ponedeljka niko ne može da uđe u hrvatske bolnice i druge zdravstvene ustanove, te domove za starije bez potvrde o vakcinisanju.

Na ulazu u najveću hrvatsku bolnicu ministar Beroš je objašnjavao okupljenima važnost vakcinisanja, a oni su izvikivali "izdaja, izdaja".

Odmah je pozvana policija, a utvrđeno je da većina nisu zaposleni u KBC Rebro.

- Nijedan početak nije lak. Dozvoljavam pravo na različita mišljenja, no kada je virus godinu i po oko nas, negirati njegovo postojanje nije opravdano - rekao je ministar Beroš poručivši svima koji se ne žele da vakcinišu da im preostaje testiranje na ulazu u bolnice.

Haos je bio i pred ulazom u splitsku bolnicu gde su okupljeni vikali direktoru "prodana dušo, sotono". Usprkos okupljenima niko bez kovid potvrde nije mogao da uđe ni u zagrebačku, ni u splitsku bolnicu, a oni koji nisu došli na radno mesto neće biti ni plaćeni.

(Republika/Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading