DIVLJA SVINJA UPALA NA ČAS FIZIČKOG! Ono što je uradio profesor, izazvalo je BURU na društvenim mrežama!

Autor:

Svet

02.10.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladunče divlje svinje upalo je na čas fizičkog u Pomorskoj školi Bakar u Hrvatskoj, ali pre nego što je panično izašlo napolje, profesor ga je udario nogom u glavu.

Republika

Foto: printskrin

Profesor je divlju svinju morao da udari nogom

Nepoznati očevidac snimio je ovaj događaj i video ustupio hrvatskom portalu "24sata". Naime, na snimku se vidi kako mladunče divlje svinje juri po sali za fizičko obrazovanje tražeći izlaz.

U pomoć mu je pritekao profesor, koji je pokušao da ga navodi tako što ga je udarao nogom, zbog čega je postao predmet rasprave na društvenim mrežama. Naime, mnogi su osudili način na koji je pokušao da istera preplašenu životinju, a oglasio se i direktor škole, koji je otkrio da škola ima problem sa divljim životinjama.

- Mi i inače imamo problema s divljim svinjama jer smo dosta blizu šume, a one znaju da se spuste i šetaju oko škole. Imamo radnike, spremačice i školske kuvarice koje dolaze u školu još pre 6 sati ujutru i u tom polumraku ih je strah da ne nalete na divlju svinju. Sreća da je ovo bilo u sportskoj sali, zamislite da je ušla u učionicu punu dece - rekao je direktor škole Igor Kegalj u razgovoru za "24sata".

Prema njegovim rečima, prase je u jednom trenutku počelo da nasrće na profesora, zbog čega je on morao da ga udari i na taj način zaštitio i sebe i učenike.

- Profesor je i sam ljubitelj životinja i član je lovačkog društva, ali u tom trenutku postupao je ispravno jer ga je bilo strah da majka tog mladunčeta ne dođe za njim u školu. U tom trenutku vi u blizini dece imate divlju životinju od oko dvesta kila, a to nam zaista ne treba - pojasnio je on, dodajući kako su zbog bizarnog incidenta, kontaktirali i komunalnu službu grada Bakra, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading