PUPOVAC PORUČIO NARODU: Važno je da svi Srbi izađu u nedelju na izbore!

Autor: Republika

Svet

30.09.2021

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SDSS-a Milorad Pupovac zajedno sa predsednikom glavne skupštine Vojislavom Stanimirovićem posetio je opštinu Markušica većinski naseljenu srpskim stanovništvom, gde je razgovarao sa rukovodstvom opštine ali i građanima vezano za probleme sa kojima se suočavaju.

Foto: Tanjug/HINA/ ZVONIMIR KUHTIC

Milorad Pupovac pozvao narod da izađe na glasanje

U opštini je na vlasti više od 20. godina SDSS. Ova opština na istoku hrvatske između Vukovara i Vinkovaca je primjer kontinuiteta u političkom radu čime su građani zadovoljni što dokazuje to što kontinuirano biraju SDSS. U nedelju se održava drugi krug izbora za predstavnike manjina gde će Srbi moći birati svoje kandidate.

Predsednik SDSS-a Milorad Pupovac je istakao obraćajući se okupljenim aktivistima da je važno da u nedelju izađemo na glasanje u što većem broju.

- Očekujem da SDSS osvoji sva tri mandata na dopunskim izborima u Vukovarsko-sremskoj županiji. Tradicionalno jedne od najboljih rezultata u hrvatskoj postižemo ovdje. Potencijal u opštini Markušica je veliki za sveukupno dobar rezultat nase stranke. Pred nama su vazni poslovi o kojima ovisi realan zivot svih gradjana ovde i za to je vazno da iskoristimo ovaj potencijal. SDSS ce poslje ovih izbora imati snazan klub u ovoj županiji i imaćemo značajno veću ulogu poslje ovih izbora i moci ćemo realizirati važne poslove za sve građane ovdje

- Mnogo je problema sa kojima se suočavaju nasi gradjani na ovom području koje je potrebno rjesavati. Istakao bi problem poljoprivrednog zemljista, problem puteva, infrastrukture, zapošljavanja. Moramo svi da izadjemo u nedelju na glasanje i da glasom za SDSS damo doprinos da napokon rjesimo ove nagomilane probleme!

Foto: printscreen/youtube.com

Dragana Jeckov rođena Markusičanka

Dragana Jeckov potpredsednica SDSS inače rođena Markusičanka je istakla:

- Moramo nastaviti da ovde postižemo najbolje rezultate. Markušica je za nas jedna od najznačajnih opština na istoku hrvatske. Važno je da imamo naše ljude u opštini i županiji kako bismo bili u mogućnosti da resavamo probleme srpske zajednice ali i svih drugih građana. Prioritet je da stvorimo preduslove da ljudi ostanu ovde i da imaju priliku za dobar i kvalitetan život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading