DRITANOVCIMA SADA I CECA KRIVA! Optužuju je da je oštetila Crnu Goru za 7.350 evra!

Autor: Republika

Svet

29.09.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća srpska i regionalna estradna zvezda Svetlana Ceca Ražnatović našla se na udaru crnogorskih vlasti, odnosno Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića

Republika

Foto: e-stock

URA Dritana Abazović tvrdi da je Ceca oštetila budžet Crne Gore

Ceca se našla na udaru "dritanovaca" i to zato što je imala nastup u Nikšiću pre 20-ak dana.

Nikšićki odbor Građanskog pokreta URA, čiji lider je Dritan Abazović, danas je uputio Upravi prihoda i carina, kao i Upravi za inspekcijske poslove, zahtev da putem instance slobodnog pristupa informacijama dostave odgovore na pitanja vezano za nastup estradne zvezde Svetlane Cece Ražnatović u toj opštini pre 20 dana.

- Tražili smo od tih državnih uprava odgovor na pitanje da li imaju informaciju da li je estradna ličnost platila porez na 35 hiljada evra vredan ugovor o nastupu, kao i da li imaju saznanja da li je vlasnik objekta platio porez na približno 50 hiljada evra od prodaje karata - navode iz nikšićke URA u dopisu koji potpisuje član tog opštinskog odbora URA Mirko Pavićević. 

Oni bez dokaza tvrde da je Ceca direktno oštetila državni budžet za minimum 7.350 evra.

- Ono što više zabrinjava jeste činjenica da se na pomenutom nastupu niko nije pridržavao mera za suzbijanje kovid pandemije. U pomenutom objektu planiran je i koncert još jedne estradne ličnosti, pa se pitamo da li su pomenute uprave obveštene, a ako nisu, koristimo priliku da ih mi upoznamo sa činjenicom - napominju u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

30.09.2021 05:16

Pa sta je tu čudno, svi zgrću pare a samo sirotinja plaća porez. Nek dostave fokaz o plaćenom porezu i sve ok. Nema tu razloga za ljutnju. To se kulturno rešava.