ČOVEK UPAO U PODZEMNI KONTEJNER! Kad su ga vatrogasci jedva izvukli, pitao gde mu KOŠARKAŠKA LOPTA! NIJE HTEO DA KAŽE NI KAKO JE ZAVRŠIO U NJEMU!

Autor:

Svet

26.09.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Baranin srednje životne dobi upao je u podzemni kontejner u ovom gradu.

Republika

Foto: youtube.com/ CdM Portal

Barski vatrogasci jedva uspeli da izvuku čoveka iz kontejnera

Vatrogasci su uspeli da ga spasu, čovek je prošao bez ozbiljnijih povreda, a kada su ga pitali kako je uspeo da u njega padne, on ni sam nije znao to da objasni.

- Pitali smo ga kako se našao u kontejneru. Kazao je da ne zna ni sam. Pitao je gde mu je košarkaška lopta. Uzeo je loptu i udaljio se od kontejnera - ispričao je za Novosti Božo Pejović, vatrogasac koji je juče spasavao ovog čoveka.

Pejović kaže  da je čovek bio zaglavljen između vreće i zida kontejnera, te da srećom nije zadobio veće povrede. Nakon pregleda lekara ustanovljeno je da većih povreda nema, pa čovek nije zadržan radi daljeg lečenja.

Sreća da ga je u kontejneru ugledao   stomatolog dr  Berin Buntić, koji je obavestio vatrogasce. Na lice  mesta izašla je i ekipa Hitne pomoći.

- U intervenciji je učestvovalo jedno vozilo Službe zaštite i spašavanja Bar i četiri vatrogasca - kazao je Pejović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading