NAPAD RAZJARENOG MEDVEDA U SELU KOD GACKA: Nju je rastrgao, povredio psa, a onda se umešao Miljanov brat!

Autor:

Svet

24.09.2021

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razjareni medved napao je stado ovaca u gatačkom selu Kravarevo, rastrgao ovcu i povredio psa.

Republika

Foto: pixabay.com

Medved rastrgao ovcu i povredio psa u selu kod Gacka, Ilustracija

Razjareni medved napao je u četvrtak uveče stado ovaca u gatačkom selu Kravarevo i rastrgao jednu ovcu i povredio psa domaćina Miljana Mastilovića.

Mastilović je, srećom, prošao bez povreda. Medved je pobegao u obližnju šumu kada je Miljanov brat, koga je uspeo da dozove, opalio hitac u vazduh, javljaju lokalni portali.

- Sve to se dogodilo u neposrednoj blizini, nešto više od pola kilometra od naše porodične kuće i nedaleko od reke Vranjače - kaže Miljanov bratanac Jovan Mastilović za Radio Gacko.

On je ispričao da ovo nije prvi put da medved napada njihovo stado. Slična situacija dogodila se i pre dve godine kada im je medved odneo tri jagnjeta.

U gatačkom lovačkom udruženju su naveli da je medved nedavno napao ovce i u rejonu sela Višnjevo. Lovci upozoravaju da ni ljudi nisu sigurni, prenosi Informer. Vlasnik ovaca podneo je zahtev za procenu i nadoknadu štete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading