HOROR U PODGORICI! Mladić silovao dečaka: Odveo ga u mrak pa uz pretnju rekao da skine odeću

Autor: Republika

Svet

22.09.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetjednogodišnji A. K. uhapšen je zbog sumnje da je pre nekoliko noći u Podgorici silovao tri godine mlađeg sugrađanina.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Silovatelj dečaka odveo u mrak i rekao da skine odeću

To su Vijestima potvrdili iz Uprave policije, objasnivši da je osumnjičeni za silovanje muškarca uz krivičnu prijavu sproveden Višem državnom tužilaštvu.

- Viši državni tužilac doneo je rešenje o zadržavanju do privoda sudiji za istragu - kazali su iz policije.

Rukovoditeljka podgoričkog Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica odgovorila je da je formiran predmet protiv A.K. zbog krivičnog dela - silovanja i da se nalazi u fazi istrage.

Tek punoletni Podgoričanin, koji je u redakciju Vijesti došao sa majkom, ispričao je da ga je te večeri zaustavio A.K., dok je prolazio pored jednog od lokala u kampu na Vrelima ribničkim.

- Ne živim u tom naselju, ali često idem kod rođaka koji tamo stanuju. Kad god vidim A.K. on me ili udari, ili nešto dobaci. Te noći, pred sami mrak, sam se vraćao kući i kad sam prošao pored kafane u Kampu on me je zvao da sedim sa njegovim društvom. Rekao sam mu da ne mogu i da moram kući, jer će se moja majka zabrinuti gde sam - ispričao je tinejdžer.

On je zatim rekao da su da naterali da sedi sa njima, a onda su mu nudili da pije pivo, ili alkohol, što je on odbio.

- Oni su svi pili. Rekao sam im da moram da idem, a A.K. koji je znatno krupniji od mene, nije mi to dozvoljavao. Govorio mi je da sam mu najbolji drug, a ja mu odgovarao da nisam, jer ga ni ne znam, osim što znam da me stalno udara kad prolazim i da hoću kući. Nisam želeo da ostanem sa njima, jer ja niti pijem, niti se drogiram - rekao je osamnaestogodišnjak.

Dodao je da je nakon pola sata uspeo da krene kući, ali da je taj krupniji, tetovirani mladić krenuo za njim.

Dečak je rekao je da ga je pod prisilom odveo do nekog napuštenog objekta udaljenog oko dvesta metara od kafane i držeći flašu u ruci, pretio da ćuti, dok je skidao garderobu sa njega.

Detaljno je ispričao i šta je sve preživeo te noći, na šta ga je sve navodno A. K. primorao, na kraju opet zapretivši da će ga pretući ako bilo kome ispriča što se dogodilo.

- Plakao sam. Sve me je bolelo. I sada me sve boli... Rekao mi je i da ću nakon toga biti isti kao on. Da treba da nosim minđušu i budem gej - rekao je osamnaestogodišnjak.

Rekao je da je krvav jedva stigao do kuće.

- Sve sam odmah rekao majci, a ona je zvala policiju - rekao je dečak.

Majka osmanaestogodišnjaka ispričala je da je tu noć nikada neće zaboraviti i da se plaši za svog sina i sebe.

- Znam da je u Kampu oduvek bilo problema i da se tamo svašta dešavalo. Ta grupica je spremna na sve. Ne želim da nijedno dete više nikada doživi što je moj sin te noći doživeo. Mi smo i sada u strahu, a da ne pričam o traumi koju će on nositi čitavog života. Takvim osobama kao što je A.K. nije mesto na slobodi - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading