NA STENI NA KRKU PRONAĐENA ŽENA KOJA NE ZNA NI KO JE, NI ŠTA JE, NITI KAKO JE STIGLA U HRVATSKU! U teškom je stanju, POLICIJA MOLI ZA POMOĆ!

Autor:

Svet

19.09.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska policija objavila je sliku žene koju je jedan pomorac našao izranjavanu na nepristupačnoj steni na ostvu Krk, ali koja ne zna ni ko, ni šta je, niti kako je završila u Hrvatskoj.

Republika

Foto: Printskrin

Slika misteriozne žene pronađene u Hrvatskoj

 

Žena je stara oko 60 godina i perfektno govori engleski, a kod sebe kad je pronađena nije imala ni pasoš, niti telefon, a bila je veoma dehidirirana, mršava i sa vidljivim povredama po licu. Jedva je uspela da uzme gutljaj vode koliko je bila iscrpljena.

Nju je prvo uočio jedan od pomoraca, koji joj nije prišao zbog straha da se ne nasuka, ali je odmah pozvao policiju, koja je ubrzo stigla do nje.

Izbezumljena i uplakana žena im je tada rekla da nema pojma kako je stigla na mesto gde se nalazi. 

Žena je hitno prebačena u bolnicu. Izvori navode da perfektno govori engleski, ali da još nisu utvrdili njenu nacionalnost.

Jedan meštanin je za hrvatske medije izjavio da je čudno što se uopšte našla na tom području, kao i da se mnogi čude kako je preživela nekoliko noći sama, uprkos tome što su medvedi lutali okolo.

- To je izuzetno nepristupačan deo zaliva sa užasno oštrim kamenjem - bukvalno britvama koje vam đon na cipelama. Nema života ni životinja osim možda divljih svinja ili medveda koji znaju da doplivaju ovamo u potrazi za hranom, ali to je retkost jer nema hrane, ničega. Žena u tim godinama sigurno nije mogla da prepliva tu udaljenost, potrebna joj je izuzetna snaga - rekao je on.

Policija u Hrvaskoj objavila je fotografije misteriozne žene, ali i dalje nije dobila detaljnije informacije o njoj i njenom poreklu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading