TROJICA HRVATA KONZUMIRALA ČAROBNE GLJIVE, A ONDA SE DOGODIO UŽAS! Mladić je podivljao, davio je drugog dok mu se ruke i noge nisu ukočile!

Autor: Republika

Svet

12.09.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabava trojice mladića iz Hrvatske, organizovana u stanu u austrijskom gradu Filahu, završila se tragično nakon što su konzumirali magične gljive prepune opojnih supstanci, što je kod njih izazvalo neviđenu agresiju.

Foto: Tanjug/AP

Austrijska policija odmah reagovala/Ilustracija

Trojica mladića iz Hrvatske starosti 21, 22 i 23 godine podigli su čitavu Austriju na noge nakon što su u gradiću Filahu na jugu zemlje u jednom stanu organizovali žurku na kojoj su se nadgrogirali "magičnim" gljivama, a potom podivljali u toj meri da se zabava na kraju završila smrtnim ishodom.   

Naime, kako piše austrijski Fenix magazin, mladići su konzumirali gljive koje sadrže opojne supstance psilocibin i psilocin, a koje su kod njih izazvale neviđenu agresiju. Najgore dejstvo one su imale za momka starog 22 godine koji je u jednom trenutku počeo da se ponaša izuzetno neuobičajeno i da bude nasilan. Njegov godinu dana mlađi prijatelj je pokušao da ga smiri i bacio ga je na pod, ali je onda, pod još nerazjašnjenim okolnostima, počeo snažno da ga davi. 

Davljenje je dvadesetjednogodišnjak nastavio sve dok ruke i noge njegovog prijatelja nisu prestale da se pomeraju. Pritom, on nije želeo da se "skine" s momka iako ga je sa njega odvlačio treći mladić.               

- Smrt je uzrokovana davljenjem rukama - naveo je portparol Državnog tužilaštva Austrije Markus Kitc i otkrio da je Hitna pomoć stigla veoma brzo na mesto traedije, ali da mladiću nije bilo spasa.  

- Mladići nisu odranije poznati policiji, a dvojica starosti 21 i 23 godine su sada uhapšeni. Detaljan obdukcijski nalaz trebalo bi da bude dostupan za četiri do šest nedelja, kao i toksikološki izveštaj - naveo je Kitc. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading