USTAŠKI ADMIRAL: Srbi su narod mržnje, oni su kao psi, a SPC je okupatorska (VIDEO)

Autor:

Svet

09.09.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši hrvatski admiral Davor Domazet Lošo u jednom podkastu na Youtub komentarisao je dešavanje na dan ustoličenja na Cetinju, i tom prilikom Srbe uporedio sa psima.

Republika

Foto: youtube.com/ PRVI TV

Davor Domazet, bivši hrvatski admiral

 

Ustaša je bez problema počeo da pljuje naš narod i da govori kako smo mi narod mržnje, a onda podrugljivo prokomentarisao dešavanja na Cetinju.

Srbi sve mrze. Oni su narod mržnje. Nema u njihovoj duhovnosti ono što ih Hrist uči. Kod njih je to proforma. U najveću svetinju crnogorskog naroda ti dođeš, pa ne možeš tamo doći na silu. To je čist okultizam. Oni se ponašaju kao psi.

Zamislite, oni su došli helikopterom. Oni ono glumataju zastore protiv metka. Sad lupaju kako su snajperi pretili. Ne oni sada prave teatar. Oni se prikazuju kao žrtve. Sad imamo povampireno ustaštvo - rekao je Domazet.

On je Srpsku pravoslavnu crkvu nazvao okupatorskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
King

09.09.2021 07:43

Vi imate nekom nesto da kazete. Smijesni ste

Slobodan Basic

10.09.2021 05:07

Ustasa koljac zlocinac .Klali u drugom svetskom ratu ubijali starce zive al iznemogle gurali sa litica u provaliju .Zive zakopavali i on da prica da su srbibzlocinci.Nije srbija zlocinac Vec Hrvatska j seme Ante Pavelica.Kad tad stradacete nato polako pada a Srbija jaca oruzano i privredno.Vi da verujete u isusa nebi klali.Zlocinac ili lopov uve K se vraca zlocinu da cini a lopv lopovluku .

Miki

10.09.2021 07:16

Ćovjek rekao istinu!!!!