VELJOVIĆ SE OGLASIO POSLE SRAMNE ODLUKE SUDA: Ovo je osveta Krivokapića i Abazovića!

Autor:

Svet

06.09.2021

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetnik predsednika države Veselin Veljović pušten je da se brani sa slobode, nakon što sudija za istragu cetinjskog Osnovnog suda nije prihvatio predlog tamošnjeg tužilaštva da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Al Jazerra Balkans

Veselin Veljović

 

Tužilaštvo Veljovića, dojučerašnjeg direktora Uprave policije, sumnjiči da je tokom jučerašnjih protesta povodom ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju, počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Po njegovim rečima odluka sudije za istragu cetinjskog Osnovnog suda da mu se ukine pritvor je potvrda "da Crna Gora ima kapacitete i institucije" i da je potpuno siguran u "časne i odgovorne pojedince i nezavisno sudstvo".

- Za mene je Crna Gora kao i za sve Crnogorke i Crnogorce ideal i zbog toga mi je drago što sam danas na Cetinju i što sam prethodna 24 sata proveo u pritvorskim prostorijama na Cetinju, zbog ideje slobodne demokratske evropske Crne Gore - kazao je Veljović po izlasku sa saslušanja, prenose Vijesti.

Veljović je rekao da je veruje da je ovde reč ne o činjenicama i ne o istini "nego o političkom progonu i osveti premijera Krivokapića i potpredsednika Vlade Abazovića".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading