DPS VRBUJE LJUDE SLABOG MATERIJALNOG STANJA DA PRAVE HAOS NA CETINJU: Mladić priznao kako Milovci vrše pritisak na narod (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

01.09.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na internetu se pojavio snimak iz Crne Gore na kom se vidi mladić koji objašnajva na koji način Milov DPS vrši pritisak ucenama i potplaćivanjem da prave nered na Cetinju.

Republika

Foto: Tanjug/AP/ilustracija

Milo hoće da izazove sukobe na ustoličenju Joanikija

Opšta bura dešava se u Crnoj Gori zbog ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija.

Čak je i sam predsednik Crne Gore i prvi čovek DPS-a Milo Đukanović najavio da će prisustvovati protestnom skupu koji je zakazan na sam dan ustoličenja, tačnije 5. septembra na Cetinju gde će prisustvovati i patriharj srpski Porfirije.

Na koji način DPS vrbuje narod vidi se na snimku koji kruži društvenim mrežama a u kom govori mladić romske nacionalnosti.

On kaže da mu je ponuđen novac da dođe na Cetinje, cifra nije precizirana ali izgleda da se ista razlikuje od osobe do osobe. 

Plan je da se izazovu sukobi koji će kulminirati nakon upada u manastir MPC SPC.

Mladić je u jednom momentu na insistiranje snimatelja provukao da će za to dobiti 100 evra koja će morati da podeli sa ostalim prijateljima.

Dok se jedni zalažu za mir i stabilnost, DPS aktivno radi da na sve moguće načine izazove sukobe koji će naneti štetu svim građanima Crne Gore. U svojoj nameri oni za ovu akciju vrbuju ljude koji su lošeg materijalnog stanja pa i pored toga što oni ne žele dobijaju pretnje i praktično su primorani da dođu na Cetinje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading