KONOBAR IZ CRNE GORE RAZBESNEO GOSTE: Uputio šokantan komentar, a onda je krenulo čerečenje na mrežama!

Autor: Republika

Svet

31.08.2021

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konobar iz Herceg Novog u Crnoj Gori razbesneo je korisnike društvenih mreža pošto je procurio snimak u kome se žali na turiste.

Foto: instagram.com/podgorički vremeplov

Kafić u Herceg Novom 

Razlog njegove nervoze i vređanja turista je to što su mu platili u sitnim kovanicama, objavljeno je na Instagram profilu "Podgorički vremeplov".

- Nikad gori turisti - naglasio je konobar, a vidi se da je racun iznosio 4,10 evra, kao i hrpa kovanica gde je bilo najviše onih od po 5 centi.

U opisu snimka šaljivo piše: "Konobari i dalje negoduju kada se plaća kovanicama", a dok je konobar koji je ovo objavio verovatno želeo da izazove simpatije, veliki broj ljudi u komentarima nije sažaljivo gledao na njegovu situaciju...

"A kad mu daš 10€ ili više on kaze: 'Nemam sitno'. A udovolji ga majčin sine...", "Da nije bunt, zbog usluge?", "I to su pare... pa što bi oni, da im se daju papirne kao bakšiš, a ne pitaju se, tj velika vecina njih, da li zaslužuju i da im se 5 centi ostavi..., samo su neki od komentara.

Tu, međutim, nije kraj negativnim komentarima, pošto su se i dalje ređali jedan za drugim.

"Bakšiš se zaslužuje profesionalizmom i ljubaznošcu. 90 odsto konobara u Crnoj Gori ne zaslužuje ni 1 cent",  "Ajde cutite, kukate kad nema para, kukate i kad dobijete ovako i ovo su pare i sa ovim možete kupiti hleb i mleko, zato cutite i pokrijte se ušima ništa vam ne valja", "Pa šta hoce, ionako se žalite nemate sitno" i "Kakva usluga takav i bakšiš, cast izuzecima", navode komentatori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading