SPLIĆANKA IZDAJE STAN SAMO KATOLICIMA: Prednost imaju VENČANI ljudi, može i mladi par, ali nema SNOŠAJA pre braka! (FOTO)

Autor:

Svet

28.08.2021

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fejsbukom se proširio oglas jedne hrvatske "gospođe", a građani tvrde da je autentičan.

Republika

Foto: pexels.com

Foto: Ilustracija

Novinari Slobodne Dalmacije dali su se u potragu za oglasom - i zaista, autentičan je. Ostavila ga je jedna mlada Splićanka u zagrebačkoj grupi Podstanar.hr - najam stana/najam sobe/ tražim cimera-cimericu.

A evo i sadržaja celog oglasa:

- Iznajmljujem garsonjeru u Zagrebu, kvart Dubrava. Grejanje je na plin, ali postoji i ugrađen ventilator. Stan se nalazi na 4. spratu, zgrada ima lift te se nalazi u blizini autobuskog stajališta. Kvart je relativno miran. Cena je 350 evra plus režije. Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke veroispovesti.

Foto: Facebook

 

Reč je o mojim uverenjima te ovim putem samo želim da napomenem to. Isto tako unapred molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata. To lako podignete u vašoj matičnoj crkvi. Bez toga ne možete uzeti stan u najam. Ne želim ulaziti u vašu intimu, ali prednost imaju ljudi koji su braku. Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema snošaja pre braka. Unapred se radujem novom stanaru i uspešnoj saradnji.Samo bez suvišnih komentara, hvala - napisala je ta gospođa u spomenutoj grupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading