ZNAŠ TI KO SAM JA? Tompsonova komšinica progovorila o pevačevom BAHAĆENJU, pa otkrila da li je TUŽIO SEVERINU!

Autor:

Svet

27.08.2021

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Perković Tompson okupirao je krov kaskadne zgrade svojih komšija, na njegovu ivicu ponosno postavio zastavu, iako ni na koji način ne polaže pravo na površinu koju je zaposeo.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Marko Perković Tompson

I danas se, nakon svih TV priloga i odštampanih članaka, ta zastava neustrašivo vijori iznad gigantskog krsta montiranog kad je Papa obilazio Split, a ispod merdevina koje su susedi postavili kako bi se mogli, uprkos pevačevoj oznaci osvojene teritorije, penjati na taj svoj krov.

Tompson je, poput bespravnog graditelja na Vruji, zauzeo teren koji mu evidentno ne pripada, ako je verovati zemljišnim knjigama i sudskom osoblju, i firme koja upravlja zgradom, i poznatim advokatima, i nezavisnim sudskim veštacima, i predstavniku stanara, i novinarima. 

Njegove strane priče drže se samo on i njegov advokat. Ali uprkos svim pravnim mišljenjima, Tompson nema nameru da se pomeri. Ma šta god ko kazao. 

Kako je Index saznao od stanara, Tompson je tužio desetak osoba iz komšiluka, među kojima je i penzionerka Marija Pintar.

Baka Marija ovih je dana u svoj dom primila brojne novinare.

Već se ispraksirala, navikla da je "gnjave". Članke predano čuva. Iz fioke ispod televizora vadi gomilu papira i pokazuje ko je šta objavio.

Prstom prelazi preko naslova Slobodne: "Tompson tera susede iz ilegalnih kvadrata koje im je prodao Kotarac". 

Onda zastaje, duboko udane pa kaže: 

"Eto vidite, po novinama se povlačim zbog njega. Šta to meni treba pod stare dane?"

Pitamo je komunicira li s njim, viđa li ga, prolazi li Tompson zgradom? 

Komšinicu pitao: Znaš li ti ko sam ja?

- On ima ulaz s druge strane, to je skroz druga ulica. Hteo je da se koristi našim liftom, ali mi to ne damo. Uzeli smo ključeve. Jednom smo se susreli, pre svega ovoga, kad su se njegova deca vozala tim našim liftom pa su išla gore-dole, gore-dole, gore-dole i tako mnogo puta i ja sam videla šta rade i pozvala sam lift gore i zakočila ga tako da ne idu više. Mislim, to su bila deca maloletna. I zvali su ćaću. On došao odozgo i govori meni: "Znaš li ti ko sam ja?" Rekla sam: "Uopšte me ne zanima ko si ti" - priseća se baka Marija. 

Iza zida njene kuhinje nalazi se prostorija koju Tompson koristi. Čuje ga kako lupa, odnosno "stvara muziku", i nikad mu ne prigovara. 

Da Tompson nije sused za poželeti, da se zaključiti i iz toga što joj je, kako kaže, procurila voda kad je proširivao bazen, i to u tolikoj količini da je dospela u stan ispod nje.

Onda ju je još, govori baka Marija, na sudu optužio da je sama probila kuhinju, trpezariju i ostavu u stanu, koje spadaju u takozvane slepe kvadrate, za koje investitor Kotarac tvrdi da ih je poklonio stanarima. 

- Ovo je sve došlo kako vidite. Mi smo ovakav stan kupili. To smo sve uredno platili. A on je nas sve tužio i šta drugo da vam kažem - dodaje Indexova sagovornica.

Zanimalo ih je, ako slučajno zna, je li Tompson tužio i Severinu ili nekog drugog od poznatih? 

- Nije, ona je na drugoj strani, i njena zgrada isto ima ovako tu šupljinu, sve četiri kaskade to imaju, ali oni nemaju ovakvih problema da idu po sudovima - odvraća baka. Na to joj kažemo da oni nemaju Tompsona. 

Stanari susednih kaskada zaista imaju normalan, funkcionalan krov. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
koja

27.08.2021 10:38

možda je nečiji vanbračni sin