PREMINUO DEJAN VUKOVIĆ: Super Beba smršao 140 kila dok je "ležao" u zatvoru, a svi ga znaju kao bivšeg DEČKA legende srpskog sporta!

Autor:

Svet

23.08.2021

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Vuković iz Istočnog Sarajeva, poznatiji kao Super Beba, umro je u Ekvadoru.

Republika

Foto: facebook.com

Dejan Vuković

Vuković je preminuo usled srčanog udara.

Podsetimo, Dejan Vuković, Srećko Trifković, Srećko Mandić, Mlađen Veljović i Milosav Samardžić (36), nakon potpisivanja sporazuma o priznanju krivice, osuđeni su krajem januara 2012. u Kantonalnom sudu u Sarajevu na ukupno devet godina i tri meseca zatvora zbog krađe automobila i iznude, koje su počinili na području Kantona Sarajevo.

Vuković i Samardžić osuđeni su na po dve godine i šest meseci zatvora. Trifkoviću je izrečena kazna od godinu i osam meseci, Mandiću od godinu i sedam meseci, a Veljoviću od 13 meseci zatvora.

Nakon izricanja presude, ukinut im je pritvor i na slobodi su čekali upućivanje na izdržavanje kazne. No, Vuković je, nakon puštanja na slobodu, pobegao iz BiH, nakon čega je uhapšen u Beogradu i uzručen u BiH, piše Avaz.

U Fočanskom zatvoru Super Beba je smršao 140 kilograma.

U oktobru 2008. godine ranjen je u pucnjavi u jednoj kladionici u Sarajevu, u kojoj je zadobio prostrelne rane u predelu noge. Zbog ovoga je priveden Slaven Dakić, koji je, kao i Vuković, odranije poznat policiji.

Od Vukovića se na društvenim mrežama oprostio i estradni menadžer, Mario Softa.

Vuković je 2017. bio u vezi sa srpskom rukometašicom Svetlanom Kitić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading