DARKO ELEZ IZA REŠETAKA: Sud u BIH doneo odluku!

Autor: Republika, Tanjug

Svet

20.08.2021

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud BiH prihvatio je zahtev Tužilaštva BiH i Darku Elezu, koji je optužen u predmetu "Lutka", odredio pritvor u trajanju od tri godine, potvrdio je tužilac BiH Dubravko Čampara.

Foto: youtube.com/mariosekulic/printscreen

Darku Elezu određen pritvor od 3 godine

- Određen mu je pritvor u predmetu "Lutka", kako smo i tražili, i na ovu odluku Suda BiH Elez i njegov advokat imaju pravo žalbe - pojasnio je Čampara u izjavi za Srnu.

Tužilaštvo BiH je na jučerašnjem ročištu zatražilo da Darku Elezu bude određen pritvor u trajanju od tri godine zbog krivičnih dela za koje ga tereti u predmetu pod nazivom "Lutka", nakon što je Elez izručen iz Srbije u BiH.

Početkom marta, pošto je Darko Elez izručen iz Srbije u BiH, odlučeno je da mu pritvor ne može biti određen zbog predmeta "Lutka", ali mu je pritvor određen zbog krivičnih đela koja je dokumentovao MUP Republike Srpske.

Eleza čeka suđenje pred Sudom BiH po optužbama i za niz krivičnih dela na području Istočnog Sarajeva i BiH, među kojima su mafijaška ubistva, iznude, zastrašivanje i druga krivična dela, a izručen je iz Srbije, gde je ostao da živi nakon izdržane zatvorske kazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading