MISTERIJA SAMOUBISTVA SA MOSTA NA TARI: Devojka (20) i dečak (13) oduzeli sebi život na ISTI NAČIN, svemu prethodila TAJNA PORUKA!

Autor: Republika, Blic

Svet

17.08.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. G. (20) i V. K. (13) iz Pjevalja izvršili su samoubistvo na isti način i na istom mestu - skokom sa mosta na Tari i to u razmaku od samo nekoliko dana.

Republika

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Da situacija bude još bizarnija, ova dva slučaja su, po svemu sudeći na neki način povezana jer su i devojka i tinejdžer na svojim profilima na društvenim mrežama ostavili istu poruku.

Dvadesetogodišnja M. G. 27. jula, oko 20 časova uveče, skočila je sa mosta na Tari u sigurnu smrt. Dan kasnije, njeno telo pronađeno je na obali reke Tare, u blizini Manastira Svetog arhangela Mihaila.

A onda, još jedna tragedija, dvadesetak dana kasnije. V. K (13) je pred brojnim turistima preskočio ogradu i skočio u provaliju sa visine od oko 180 metara! Samo sat vremena pre tragedije majka dečaka prijavila je njegov nestanak Centru bezbednosti Pljevlja.

Telo nesrećnog dečaka, pronađeno je dan kasnije u reci, u blizini mosta. Misterija samoubistva dve mlade osobe iz okoline istog grada, na isti način i na istom mestu tu tek počinje.

Najpre je uočeno da na Instagram profilima M. G. i V. K. stoji identična poruka "Safe place" i šest srca dugine boje. Napisano istim fontom u kockicama, redosled srca i boja je identičan. Oba profila su zaključana, ali to nije kraj bizarnostima - oboje prate isti broj ljudi - 538, ona ima 509 pratilaca, on 510.

Po nekim verovanjima, broj 538 takođe krije simbolikua - u pitanju je takozvani "anđeoski broj". Prema podacima koji se mogu pronaći na internetu mnogi veruju da je 538 broj koji "priziva anđele" i pomaže da se prebrode teški tenuci.

"Safe place" (Sigurno mesto) je nacionalni program za mlade do 21 godinu kojima je potrebna neka vrste pomoći ili podrške. Pod istim imenom postoji i organizacija koja se bavi pravima LGBTQ osoba i fraza "Safe place" je napisana na njihovom logou duginih boja - gotovo identičnog redosleda kao boje srca koja su na njihovim profilima.

Istraga o samoubistvima dvoje mladih u Crnoj Gori još je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading