POTRAGA U VRBOVCU: Sukobio se sa komšinicom oko smeća pa je udario sekirom

Autor: Republika

Svet

07.08.2021

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celo popodne na području Vrbovca traga za muškarcem koji je komšinicu napao sekriom. Na terenu su trenutno sve raspoložive policijske snage, a podignut je i helikopter.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Foto: Ilustracija

Muškarac u ranim četrdesetim godinama se trenutno skriva na širem području Vrbovca, a sumnja se na to da je negde na potezu između Celina, Cerja i Topolovca. Ima sivu majicu i plavu trenirku, visine je do 190 centimetara i jače je fizičke građe.

Iz policije uveravaju da građani ne treba da budu zabrinuti jer osoba nije naoružana te mole građane da se, ako imaju neku informaciju o navedenoj osobi, jave u PP Vrbovec.

Udario komšinicu sekirom

Kako je saznao Index, sve je krenulo kada je muškarac starijoj komšinici bacio smeće u dvorište. Nakon što mu je ona to smeće vratila nazad, vratio se sa sekirom i njome je udario. Komšinica je u bolnici, ali kako prenose mediji, ne radi se o po život opasnim povredama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading