(FOTO) SKANDALAOZNA FOTOGRAFIJA DRMA MUP: U tangama ispred policijskog vozila, a gde su policajci?

Autor: Republika

Svet

05.08.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za fotografiju se ne može utvrditi da je snimljena na području ove Policijske uprave, te ne vidimo potrebu niti osnovu za policijskim postupanjem, odgovorili su nam iz PU Splitsko-dalmatinske

Republika

Foto: Privatna arhiva

Foto: ilustracija

Internetom kruži fotografija škakljivog sadržaja, nastala pokraj automobila hrvatske policije.

Korisnici koji su fotografiju postavili na jednu od fejsbuk grupa tvrde da je nastala u Splitu. Neki komentatori su zgroženi sadržajem fotografije, dok su drugi uvereni kako je reč o profesionalno odrađenoj fotomontaži.

Republika

Foto: Facebook.com/printscreen

U gaćicama ispred policijskog vozila

S obzirom da su spušteni prozori na automobilu i upaljen je radio postavlja se pitanje, ako je fotografija autentična, gde su bili policajci u trenutku nastajanja slike, piše 24sata.hr

Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske kažu da se ne može utvrditi da je na tom području fotografija usnimljenja kao i da ne vide potrebu za intervencijom.

- Za fotografiju koju ste nam dostavili ne može se utvrditi da je snimljena na području ove Policijske uprave, te ne vidimo potrebu niti osnovu za policijskim postupanjem - odgovorili su iz PU Splitsko-dalmatinske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Parica

08.11.2021 16:56

To su dve tange, dakle bi-tange