NIŠTA OD NOĆNOG ŽIVOTA NA MORU: Crna Gora uvodi NOVE mere, ZABRANJEN rad noćnih klubova!

Autor:

Svet

23.07.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od danas na snagu stupaju nove epidemiloške mere u Crnoj Gori, saopštio Institut za javno zdravlje Crne Gore.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Od petka, 23. jula do ponedeljka, 2. avgusta privremeno se zabranjuje rad noćnih klubova i diskoteka, kako na otvorenom, tako i na zatvorenom prostoru.

Zabranju se žurke i muzički festivali, kao i bilo kakvo masovno okupljanje u zatvorenom prostoru.

Ukoliko epidemiološka situacija tada bude povoljnija, navedeni objekti počinju sa radom, za one koji su vakcinisani u celosti, ili su dobili prvu dozu, navodi se na zvaničnom tviter nalogu Vlade Crne Gore.

U fokusu Uprave za inspekcijske poslove biće kontrola okupljanja na otvorenom i izvođenje muzike uživo u baštama lokala. Ukoliko se nastavi trend kršenja, razmotriće se njihovo ukidanje ili dodatno ograničavanje, prenosi Sputnjik.

Pooštrene mere i u Grčkoj

Svi građani i turisti u Grčkoj moraju da budu vakcinisani ukoliko žele da borave u zatvorenom delu restorana, kafića, ukoliko požele da odu u bioskop ili pozorište.

Ako srpski turisti žele da borave u zatvorenom prostoru kao dokaz da su vakcinisiani dovoljan im je sertifikat sa kojim su ušli u Grčku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading