(FOTO) KAD SE OVAJ POLITIČAR SKINE, ŽENE MASOVNO IZLAZE NA IZBORE: Damir se skinuo u gaćice, potrčao parkom i IZLUDEO LEPŠI POL!

Autor:

Svet

21.07.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada bi se organizovalo takmičenje u razvijenosti tela golih političara, na vrhu bi bio saborski zastupnik HDZ-a i šef stranačkog ogranka u Varaždinu Damir Habijan.

RepublikaFoto: TK Maraton 95
Damir Habijan

Da je u vrhunskoj fizičkoj formi, boljoj od forme bivšeg poslanika Darka Milinovića, dokazao je kada su u varaždinskom Akvasitiju objavljene fotografije sa nedeljnog triatlona.

Skinuo je majicu, ne prvi put, i pokazao izvajano telo. Habijan, pravnik po struci, takođe se bavi crossfitom, trči maratone i planinari. Aktivan je i u Hrvatskom saboru.

- Iza mene je prva godina poslaničkog mandata. U prethodnom periodu zastupao sam interese naše županije, ali i čitave III izborne jedinice. Ponosan sam što sam pokrenuo inicijativu za proglašenje Parka prirode Ivančica, Strahinjčica, Ravna gora i Maceljsko gorje i očekujem da će, ukoliko stručna osnova utvrdi da su ispunjeni svi zakonom propisani uslovi, predlog zakona biti na dnevnom redu do kraja mandata.Govorio sam ukupno 194 puta... - pohvalio se Habijan, prenosi Večernji list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading