IZGORELO 300 KOZA U POŽARU NA PODBOŽORU! Vlasnik samo za njima žali!

Autor: Republika

Svet

11.07.2021

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štala farmera Radivoja Miljanića iz Nikšića, koja se nalazi na Podbožoru, potpuno je izgorela u požaru koji je izbio danas.

RepublikaFoto: printskrin

Prilikom ove nesreće stradalo je 300 koza sa jaradima, kao i dve i po hiljade bala sena.

Vlasnik farme Miljanić kazao je za crnogorski medij RTCG da je vatra "progutala" sve što je deset godina stvarao, te da je imanje pod zakupom i nije bilo osigurano.

- Krenula je vatra na sve strane. Koze, nažalost, nisu uspele da izađu, i ono zbog čega me sada najviše duša boli su one. One su bile deo moje mladosti i moje budućnosti... Deset godina sam ih stvarao, sve je izgorelo... Samo su ostale kosti, neki rog... Dobar deo mog života je izgoreo u sekundi, ali neka su zdrava ta deca, pa ćemo videti kako ćemo dalje - ispričao je farmer.

RepublikaFoto: printskrin

On dodaje da je u požaru izgorelo sve - izmuzište, muzilice, platforme...

- Nema, ništa da je ostalo, što smo stvarali od 2012. do danas. Da su koze ostale žive, ja bih ovo progutao lakše... Svi znamo koliko treba da se stvori toliko veliki buljuk - kazao je Miljanić.

Miljanić ističe da je pričinjena ogromna šteta, te da "nema snage" da je proceni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading