(FOTO) OTVOREN BANJA LUKA FEST: Maestralni Stefan Milenković oduševio je sve prisutne, a evo koje poznate ličnosti su upriličile ovo SPEKTAKULARNO veče!

Autor:

Svet

06.07.2021

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvoren je Banja Luka fest, a otvaranje je uveličao svetski poznati violinista Stefan Milenković, dok su druge poznate ličnosti upriličile svojim pojavljivanjem ovaj događaj.

Foto: youtube.com/printscreen
Stefan Milenković

Na tvrđavi Kastel, otvoren je prvi ''Banja Luka fest'' zvucima violine, maestralnog Stefana Milenkovića, a veliki broj zvanica, poznatih i ugledni ličnosti pojavilo se na crvenom tepihu u glamuroznim kreacijama.

Gudački orkestar ''Camerata'' iz Novog Sada predvođen maestrom Milenkovićem otvorio je "Banja Luka Fest" premijernim izvođenjem jednog od najbrilijantnijih dela 20. veka - "Carmina Burana" Carla Orfa, u aranžmanu Ane Krstajić. Sa violine su se čula dela Sindinga, Gershwina, Piazzolle i grupe Queen, prenosi Blic.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Stefan Milenković

Celokupnoj svečanoj ceremoniji otvaranja prisustvovale su mnoge poznate ličnosti poput Marije Kilibarde, Jelene Tomašević i Kikija Piloti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading