(VIDEO) TUŽAN PRIZOR NA SAVI: Prijatelji pale sveće na mestu nesreće gde je stradala devojka (20)

Autor:

Svet

26.06.2021

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okupljeni prijatelji poginule devojke ostavili su na mestu nesreće brojne sveće, cveće, plišane igračke i poruke. Na devojku je u noćnim satima naleteo motociklista. A nesrećna devojka preminula je u kolima Hitne pomoći

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Drugovi pale sveće na mestu pogibije

Oko 20.30 prijatelji poginule devojke (20) okupili su se na mestu sinoćnje tragedije. Položili su sveće, cveće, poruke, fotografije, plišane igračke i fotografije kod studentskog doma Stjepan Radić na zagrebačkom Jarunu. 

Podsetimo, devojku je udario motocikl koji je na nju naleteo oko 0:45 sati. Motociklista (21) je u nesreći zadobio teške povrede i prevezen je u bolnicu.

Nakon naleta na devojku, motorom je nastavio nekontrolisano da se kreće, prešao je preko južne trake i izleteo van puta. Naleteo je potom na rubni kamen i u stub javne rasvete. 

 

 

Devojka (20) je od posledica nesreće preminula u vozilu Hitne pomoći. Teško povređenog mladića koji je vozio motor prevezli su u KBC Sestre milosrdnice gde su ga zadržali na lečenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading