JEZIVO UBISTVO i SAMOUBISTVO U ZAGREBU: Bivši policajac ubio devojku, pa sebe!?

Autor: Republika

Svet

30.11.2017

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu, oko 20:25 sati u Gradišćanskoj ulici u Zagrebu pronađena je mrtva žena. Ubijena je iz vatrenog oružja. Nešto kasnije, oko 20:40 sati, u Ulici Baruna Filipovića pronađen je mrtav muškarac, takođe ubijen iz vatrenog oružja.

RepublikaFoto: Facebook
Ubijena Ana Kurtanjek

Prema nezvaničnim navodima, reč je o ubistvu i samoubistvu - bivši policajac upucao je svoju devojku, a onda presudio sebi. 

Fitnes trener i bivša reprezentativka

Iako nema zvanične potvrde identiteta ubijenih, Index.hr saznaje kako se radi o 29-godišnjoj Ani Kurtanjek. Ana je bivša reprezentativka u sinhronizovanom plivanju i fitnes trener.

Bivši policajac koji je usmrtio Anu Kurtanjek pa sebe, kako "Jutarnji list" nezvanično saznaje dobio je otkaz u policiji jer je trgovao informacijama u januaru 2015. godine dok je vodio kriminalističku jedinicu. Hrvatski portal tvrdi da se radi o Dubravku Šikermeštaru (36).

Anino telo nađeno je odmah nakon ulaza u podzemnu garažu između dva automobila, a sva četiri hica ispaljena su joj u predeo oko srca. Preminula je na licu mesta.

Radila je u fitnes centru "Plej" u Gradišćanskoj ulici, istoj onoj u kojoj je pronađeno njeno telo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading