NIJE LAKO NOSITI ŽIG IZDAJNIKA! Mandić: Krivokapić obećao "med i mleko", a dobili smo ekonomsku katastrofu i BRUKANJE!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

21.06.2021

11:33

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je danas da se od krize vlade i parlamenta nije čuo sa premijerom Zdrvkom Krivokapićem, jer je, kako kaže, on u poslednje vreme više javno i tajno sa predsednikom Milom Ðukanovićem, a rezultat tih njihovih sastanaka su upravo odluke donete u crnogorskom parlamentu.

youtube.com/printscreen
Andrija Mandić

Mandić je gostujući u Jutarnjem programu Pinka rekao da sa ove distance, pobeda nad Ðukanovićem režimom ostvrena na prošlogodišnjim izborima, ništa nije promenila.

- Crna Gora je i dalje platforma i alat u rukama srpskih neprijatelja i dominantno napad na Srbiju - jasan je Mandić.

Smatra da obnavljanje nekih tema poput Srebrenice nije slučajno.

Podsetio je da je Crna Gora već jednom bila platforma za napad na Srbiju i istakao da je srpski narod u toj državi ogorčen najviše na ljude koji su, dodao je, zahvaljujući snazi srpskog naroda i talasu veličanstvenih litija došli na vlast.

Govoreći o Krivokapiću, Mandić kaže da se on pokazao drugačijim od onog hrišćanina kakvim se predstavljao u vreme izborne kampanje.

Dodao je da je Krivokapić na jednom sastanku sa ljudima koji su ga doveli na vlast rekao: "Hvala vam za ništa".

- I onda kada vidite takav odos prema ljudima koji su mu pomogli da uđe u istoriju kao predsednik Vlade Crne Gore, izanalizirate ove postupke gde se nosi žig izdajnika koji nije lako nositi... Krivokapić je na dobrom putu da taj žig postavi tako snažno na svoje čelo da mu ga niko ne može obrisati - naveo je Mandić.

Taj žig izdajnika, ističe, nije lako nositi.

- Nisu ga lako nosili ni Sekula Drljević ni Novak Kilibarda, koji je Drljevićev naslednik - kaže Mandić.

Sada je, ističe, jasno i zašto predstavnicima srpskog naroda nije bilo dozvoljeno da bude deo nove crnogorske vlade.

A, što se rada nove vlade tiče, Mandić kaže da za proteklih 200 dana i obećanja premijera da će Crnom Gorom "teći med i mleko", imamo ekonomsku katastrofu i brukanje.

Za rezoluciju o Srbrenici, koja je tako lako usvojena prošle sedmice u crnogorskom parlamentu, Mandić ističe da će još laganije da prođe u Prištini i Tirani.

Komentari (0)

Loading